Hogyan működik

Érvek az InfraShape Horizontál edzés mellett


Az InfraShape Horizontál egy sporteszköz a fitness világában. Egy olyan fekvőkerékpár, amely rendkívül intenzív zsírégetést tesz lehetővé. Ez annak köszönhető, hogy a biciklizés lehetősége mellett további zsírégetést, azaz fogyást serkentő kiegészítőkkel van ellátva.

Esztétikus, korszerű megjelenés egy újszerű technológiákat alkalmazó fekvőkerékpár kapszulában

 • vákummasszázs
 • infrafény
 • kollagén lámpák
 • aroma- és fényterápiás kiegészítők
 • érintő képernyős kijelző
 • luxus minőségű bőrborítás

Ez így a legújabb generációs alakformáló eszköz, amely a rendszeres edzésnek köszönhetően csodás fogyást és feszes bőrt eredményez.
Nincs életkor vagy kondíció megkötés, mindenki a saját terhelhetőségéhez igazítottan léphet előre a megálmodott célja felé.

Az Infrashape Horizontál biztonságos edzéslehetőséget nyújt komoly súlytöbblettel rendelkezőknek és azok számára is, akik nincsenek hozzászokva a testmozgáshoz, mivel a fekvő bicikli használata során nincs terhelés a gerincen és az ízületeken, nincs utána derék vagy hátfájdalom. Az edzés során plusz kilóidat fekve, könnyedén adhatod le, s közben akár zenét is hallgathatsz vagy szörfözhetsz a neten, a géppel összekapcsolhatod mobilodat is, így gyorsabban telik az idő, könnyebbé válik az edzés.

Minden a te kényelmedet és fantasztikus karcsúságodat szolgálja.
Csak derékig vagy zárt térben, ezért nem lesz kellemetlen bezártság érzésed, ami esetleg más alakformáló gépeknél lehetett.
A csodás hír az, hogy az InfraShape Horizontál nemcsak a megdolgoztatott területeken fogyaszt, mint általában a fitness edzések! Az izzadás intenzív tested egész felületén. Ha az anyagcsere fokozódik, például annak a hőnek a hatására, amelyet az infralámpa sugároz, akkor testednek az lesz a reakciója, hogy jobban izzadsz. A verejtékezés pedig kiterjedhet olyan testrészeidre is, amelyek egyébként nem szoktak így reagálni. Így akár a karod is karcsúsodhat néhány alkalom után – ez azért remek, nem?!

Ez a gép elképesztően eredményesen veszi fel a harcot a túlsúllyal és cellulit jelenségekkel. A berendezés hatásmechanizmusának része a nyomás alatti vákuumos masszírozás és az infrasugaras technológia. A kettő együttes alkalmazása révén több energiát használsz fel és az alakformáló hatás is intenzívebb.
Ehhez kollagén kezelést is társítunk, ami segít fiatalon tartani a bőrödet.

Gyakorlatilag ez a XXII. századi fitness csúcstechnológiája, amelyet mi bevethetünk a testünk tökéletesítése és a zsírpárnák elvesztése érdekében! Ráadásul a kollagénlámpa miatt megszépül a bőr is!

^ Oldal tetejére ^

Az InfraShape Horizontál működési elve

Az Infrashape Horizontál gépben az infralámpa az ideális 50 fokon üzemel. Nem okoz bőrpír hatást, nem éget meg, ellenben a sejteket mozgásra készteti, aktivizálja, így a te tested képez hőt, ami beindítja a zsírégetést, a méregtelenítést, a fogyást. Az infra fény hozzájárul a nyirokkeringés felgyorsulásához, ez is segíti a zsírcsökkentést.
A fizikai edzés és az infrasugarak együttes alkalmazása

 • segít a zsírszövetek lebontásában (innen nyeri a test az energiát az edzéshez)
 • stimulálja a méregtelenítést
 • támogatja az egészséges életmódot

Az Infrashape Horizontál gépben vákuum segít, hogy több kalóriát égess el, fokozza a vérellátást, edzi az ereket.

Az Infrashape Horizontál gépben a kollagénlámpa aktivizálja a kollagén rostokat, stimulálja, ezáltal javul a bőrstruktúra.

Az InfraShape Horizontál edzés folyamán leadott súly összetételét tekintve négy ötödében víz, egy ötöde pedig zsír, zsírban oldott nehézfémek, toxikus összetevők, koleszterin. Összehasonlításképpen: az ilyen mértékű méregtelenítő hatás nagyjából megegyezik azzal, mint amit a maratoni táv lefutása indukál. De nem sokan tehetjük meg, hogy lefussunk egy maratont. Bár a kettő nem zárja ki egymást, de tény, hogy az InfraShape Horizontal edzéssel, sokkal kényelmesebben és gyorsabban nyered meg a harcot a zsírpárnákkal szemben.

A levegőből, vízből, élelmiszerekből, kozmetikumokból igen sok ártalmas anyag kerül a szervezetünkbe. Az InfraShape Horizontál hatékonyan működik közre ezek semlegesítésében. Fittebb leszel és jobban fogod érezni magad. Könnyebben vészeled át mind a menstruációt, mind az enyhébb megbetegedéseket.

^ Oldal tetejére ^

Az InfraShape Horizontál hatásmechanizmusa

Segíti és felgyorsítja a fogyókúrát, a zsírpárnák, a zsigeri zsír ledolgozását és ezáltal erőt ad az egészséges életmód vagy a fogyókúra betartásához.
Hozzájárul a mérgező anyagok eltávolításához, így csökkenheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.
A hosszú idejű testmozgás során a szervezet a zsírt használja fel energia forrásként a glükóz helyett. Ez csökkenti a tejsav szintjét, amely a fáradtság érzését okozza.
Fokozza, intenzívebbé teszi az anyagcsere folyamatokat, emiatt hozzájárul a narancsbőr eltüntetéséhez is.
Kevesebb stresszt érzel a mindennapok során, mivel elősegíti az endorfin termelést.
Az infra fény miatt az edzések nem érnek véget a tekeréssel. Az izmok még egy jó darabig tovább bontják a zsírt. Akkor is karcsúsodunk, amikor már nem is tekerünk.

^ Oldal tetejére ^

Ellenjavallat

 • Szoptatás
 • Terhesség
 • Érrendszeri (szív és koszorúér) betegség
 • Láz
 • Heveny fertőzés
 • Gyulladás
 • Friss műtét
 • Nem kezelt gerincsérv
 • Kidudorodó, fájdalmas visszér
 • Trombózis és hajlam a trombózisra
 • Ha elégedett vagy a testeddel úgy, ahogy van

^ Oldal tetejére ^